Hanko

Taalintehtaan actionista suuntasimme Hankoon. Hangossa on ”aivan pakko” käydä joka vuosi. Tänä vuonna vielä vähän enemmän, koska Hangossa oli meneillään perinteinen bridgeviikko. Matka sujui rauhallisissa tunnelmissa vettä ripotellen. Aiheutimme jälleen pahennusta kanssaveneilijöissä nostamalla kuomun ylös. En vain pysty ymmärtämään miksi pitäisi itsensä ehdoin tahdoin kastella. Kyllä meiltäkin goretexsit löytyy, mutta kuivempana nyt vain on mukavampaa. 

Hangon lähestyessä liityimme Hankoon suuntaavaan regattaan. Heinäkuu veteli viimeisiään, joten porukka oli palaamassa kotiinpäin. Hangossa oli onneksi reilusti tilaa. Illalla suuntasimme kaupungille syömään. Kaupunki oli hiljainen ja terasseilla oli sateen jälkeen paljon tilaa. Lähinnä heppatyttöjä oli liikenteessä.

Seuraavana päivänä Voimakasiinilla oli bridgekisat, joten heti aamusta fillari alle. Mies sai vapaapäivän. Päivä tosin oli mennyt kokonaisuudessaan veneen kunnostuspuuhissa. Pelasin kaksi kisaa, joten palasin veneelle vasta iltasella. Jätetään kisatulokset unholaan. Illalla jälleen ulkoruokintaan.

Lauantai aamuna myöhäinen ylösnousu. Lähtiessä veneen tankkaus ja pilssin tyhjennys.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s